Vásárlói visszajelzések, ajánlások

Az egyik legjobb bizalomépítő elem az értékesítő oldalon (is) az, ha a korábbi vásárlók ajánlják a termékedet, szolgáltatásodat, és vásárlói visszajelzéseket adnak.

Azonban nem mindegy, hogy mi szerepel az ajánlásban.
Nem várhatod el a vásárlóidtól azt, hogy profi ajánlást tudjanak írni, viszont megkönnyítheted a dolgukat, így számodra is használhatóbb és értékesebb lesz a visszajelzésük.

Tipp: Szívesebben osztják meg a véleményüket az emberek, ha ezért cserébe valamilyen hasznos dolgot is kapnak. Ajánlj fel valami számukra értékeset, ha hajlandók segíteni neked. (Legjobb, ha olyat adsz cserébe, amit elég egyszer megcsinálnod – pl. ebook, videós kurzus, hanganyag, csekklista)

Vezesd végig őket kérdésekkel az ajánláson
Tegyél fel kérdéseket a vásárlódnak, amiket megválaszolva használható végeredményt kapsz

Pl: Mennyi idő alatt érkezett meg a termék? / Milyen érzés fogott el az első konzultációnk után? / Hogyan segítettek a könyvben olvasott tanácsok?

Kérj egy képet a vásárlódról (akár a termék használata közben)
A képpel és névvel feltüntetett visszajelzések sokkal hitelesebbek, mint ha kép nélkül azt írod: R. Nobert – Pécs

Kérj engedélyt az online felületen való felhasználásra
Azzal, hogy visszajelzést kérsz a vásárlóidtól, nem vagy feljogosítva arra, hogy fel is használd azt publikusan, névvel, képpel. Kérj erre külön engedélyt.

Automatizáld az ajánlatkérést
Megoldható, hogy a vásárlást követő X idő elteltével automatikusan kimenjen egy email a vásárlóknak, amiben bekéred az ajánlást a fenti pontokat követve. Mi erre (is) a Salesautopilot-ot használjuk.

Pro tipp: Készíts videós ajánlást a vásárlóiddal

Ennek nehézsége abban rejlik, hogy az emberek nagy része nem tud kamerába, összefüggően beszélni. Emiatt rossz minőségű, értékelhetetlen visszajelzéseket fogsz kapni, rossz fény- és hangviszonyok mellett. Ezek a videók nagy valószínűséggel nem fogják támogatni az értékesítésed.

Ha videós ajánlásokat kérsz, legjobban akkor jársz, ha személyesen, te segíted a felvételt. Válaszd ki az 5 legjobb ügyfeledet, és hívd meg őket egy 15 perces interjúra.

Foglalj le egy stúdiót (vagy a nappalidat) 1 napra, szerezz be egy jó minőségű csíptetős mikrofont, világítsd be a teret, és tedd állványra a kamerádat (telefonodat).

Készíts egy rövid interjút, amit később kedved szerint tudsz megvágni és felhasználni. Mindig kiegészítendő kérdést használj (ne eldöntendőt). Az IGEN / NEM válaszok nem igazán lesznek felhasználhatók.

Ha kérdésed merült fel, jöhet kommentben! 🙂

Facebook
Legutóbbi
Tanfolyamok

Pénztermelő Landoló Oldalak Titkai

Készíts olyan landoló oldalakat, melyek pénzt termelnek neked online, automata módon!
Kategóriák
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pocket

A karbantartás szolgáltatás megrendelése

Az űrlap kitöltésével megrendeled az 1 éves karbantartás szolgáltatásunkat, amelyet 2 munkanapon belül akitválunk.

Hatékony Landoló Oldalak Titkai

Már csak egy lépés választ el attól, hogy tiéd legyen a Hatékony Landoló Oldalak Titkai videó!

Add meg a keresztneved és az e-mail címedet, és azonnali hozzáférést biztosítunk az ingyenes tananyaghoz!