A pénztermelő

Landoló Oldalak Titkai

Online videó kurzus azoknak, akik hatékonyan szeretnének értékesíteni!

[VÁLLALKOZÓ], esetleg [MARKETINGES] vagy és...

online értékesíted a termékeidet, szolgáltatásaidat?

rendezvényeket szervezel, amiket a neten is hirdetsz?

email címeket szeretnél gyűjteni, hírlevél listát építeni?

[3 PROBLÉMA] amivel valószínűleg már szembetaláltad magad, vagy most is aktuális:

Hogyan értékesítsek online?

Már elhatároztad, hogy jó lenne az interneten is értékesítened a termékeidet, szolgáltatásaidat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, ezzel időt és pénzt spórolva magadnak?

Nem jönnek a vásárlók!

Van már webshopod, vagy bármilyen felületed, ahol lehet vásárolni, vagy árajánlatot kérni, mégis elmarad a vásárlók tengere? Nem érted, hogy miért van ez? Talán nálad nem működik az online marketing?

Egyre drágább új vásárlókat szerezni.

Vannak landoló oldalaid, hirdetsz is a Facebookon, Google-on, viszont egyre drágábban jön 1-1 új érdeklődő, vagy vásárló? Míg korábban 50 Ft körül szereztél egy email címet, most már csak 200-300 Ft-ból van meg? A vásárlókról már nem is beszélve...?

[A MEGOLDÁS]:

Készíts olyan landoló oldalakat, melyek pénzt termelnek neked online, automata módon!

Ha hirdetsz, értékesítesz, ha lehet nálad ajánlatot kérni, nyilván azért teszed, mert vásárlót akarsz szerezni, és pénzt akarsz keresni.

Azonban nem mindegy, hogy az érdeklődők hány százalékából tudsz vásárlókat generálni!

Ebben a kurzusban megmutatom, hogyan érj el magas értékesítési arányt landoló oldalakon keresztül!

Mit csinál a [PROFI] landoló oldal?

Pénzt termel neked!

Lehet csúcsminőségű a terméked, lehetsz bármilyen profi a Facebook hirdetésekben, ha a landoló oldalad rosszul van felépítve, akkor pénzt hagysz az asztalon! Nagyon leegyszerűsítve, egy jó landoló oldal több vásárlót generál a weboldalad látogatóiból, mint előtte!
Ha most 100 weboldal látogatóból 1 vásárol, elérsz egy bizonyos profitot (De az is lehet, hogy veszteségesen hirdetsz?). Képzeld el, hogy ugyanabból a 100 látogatóból nem 1, hanem 2 vásárlót tudsz generálni!
Ha ezt eléred, megduplázhatod a profitodat. Egy jól felépített landoló oldal ezt teszi érted!

Beavatlak a [PÉNZTERMELŐ] landoló oldalak titkaiba!

landoló oldal kivitelezés

Rendszer, amit mi is használunk

Bemutatom neked azt a rendszert, amit mi is használunk landoló oldalaink kialakításakor. Sokan másolják a munkáinkat, a designt, azonban a felszín nem minden! Az igazi érték abban rejlik, ami a felszín alatt van. Ezen a napon betekinthetsz a kulisszák mögé, és megtudhatod, hogyan épül fel egy sikeres landoló oldal.

landoló oldal kivitelezés
Landoló oldal oktatás

Stratégiák és elvek

Ne aggódj, ez nem egy “honnan hova kell kattintani” online kurzus lesz. Ebben az online oktató anyagban a stratégiát, az elveket és a sikeres landoló oldalak felépítésének titkait lesheted el. A webes felületek folyamatosan változnak, az igazi érték a stratégiában rejlik. Ami időtálló, és amit az aktuális szituációra tudsz szabni.

Landoló oldal oktatás

Juss el a megvalósításig

A teljes tervezési folyamatot lefedjük, az alapoktól kezdve. Sőt... ha nem te, vagy nem belsős csapat készíti a landoló oldalaidat, hanem kiszervezed a munkát, akkor segítséget kapsz ahhoz is, hogyan dolgozz velük együtt, és mire figyelj oda a velük való munka során.

Elemzés és optimalizálás

Miért fontos mérni az eredményeket? Hogyan tudod a legpontosabban és legegyszerűbben ezt megtenni? Milyen szoftvereket használj hozzá? Hogyan tudod folyamatosan fejleszteni a landoló oldalaidat, hogy azok hónapról hónapra jobb eredményeket hozzanak? Hogyan A/B tesztelj? Ezekről mind szó lesz az online kurzusban!

Automatizáció

Egy jó landoló oldal nem csak a látható részekből áll, hanem a mögötte futó automatizmusokból is. Ezek további időt spórolnak meg neked. Automatikus számlázás, automata üzenetek és emlékeztetők, fizetési megoldások, elégedettségmérő kérdőívek, amelyek sok-sok ügyfélszolgálati terhet vesznek le a válladról, helyetted dolgoznak, végigviszik a folyamatot, te pedig nyugodtan hátradőlhetsz.

Értékesítési rendszerek

Van valami ami sokkal hatékonyabb egy landoló oldalnál. Az, ha több, összehangolt landoló oldal működik a céljaidért, egy komplett értékesítési rendszert alkotva! A "Pénztermelő landoló oldalak titkai"-ból megtudod, hogyan épül fel egy jó értékesítési rendszer, és hogyan alakítsd ki saját értéklépcsődet, amivel maximalizálni tudod a kosárértéket.

Az online tanfolyam előadója és szakértője: [CZEIZER ZSOLT]

Czeizer Zsolt

sales oldal specialista

Az évek során rengeteg hibával találkoztam.

Több mint 4 éve készítek, tervezek át és javítok ki landoló oldalakat.

Ez idő alatt az általam készített munkák több mint 500 millió forint bevételhez segítették hozzá ügyfeleimet.

Az 5 év alatt rengeteg hibával találkoztam, ami rontja az értékesítést. Sokat természetesen én magam is elkövettem, hiszen nem a mostani tudásommal vágtam bele a sales oldalak világába.

Több száz értékesítő oldallal a hátam mögött rengeteg tapasztalatot szereztem abban, hogy mi működik jól, és mi az, amit érdemes kihagyni ezekből a weboldalakból.

2019-ben egyszemélyes vállalkozásból valódi csapattá váltunk, így a kivitelezés mellett nagy figyelmet fordítunk az oktatásra is.

[RÓLAM] mondták

Ha szeretnél egy igazán profi, megbízható partnert, aki olyan oldalakat készít neked, amik nem csak jó néznek ki, de remekül működnek is, akkor ne keress tovább, megtaláltad! Szeretettel ajánlom Czeizer Zsoltit!
Szabó Péter
motivációs tréner
Ha sales oldal, akkor Czeizer Zsolt! Imádok vele dolgozni, fejleszteni, mert tudja mit csinál és az ötleteimhez mindig tud hozzátenni valami pluszt, amitől egész és szuper lesz. Álltam már elő furcsaságokkal, de megvalósította és még mindig mosolyogva veszi fel a telefont, én pedig örömmel hívom, mert a közös munka élmény vele.
Mosolyka
bestseller író & motivációs előadó
Zsolti hatalmas szakmai tapasztalatával egyértelműen hiteles számomra. Nagyon hálás vagyok, hogy az általa átadott ismereteket mára már én is sikerrel alkalmazhatom, és ennek köszönhetően a vásárlóimmal, üzleti partnereimmel egy magasabb minőségű kapcsolatot tudok kialakítani, ápolni! Oktatásai nagyon érthetőek és gyakorlatias megközelítésűek, amit hatékonyan tudok alkalmazni a webes kommunikáció területén.
Farkas János
motívumpont szakértő

A piacon nincs még egy ilyen online kurzus,

ami kezdő szintről ilyen erős alapokat ad neked a landoló oldalak világához!

(Pedig ez az a terület, ami az egyik legfontosabb az online marketingedben)

Ezeket [TANULHATOD MEG] a kurzus során:

Landoló oldalak és értékesítési rendszerek

Landoló oldalak és értékesítő rendszerek

Tisztázzuk, hogy mi a különbség egy weboldal és egy landoló oldal között, milyen típusai vannak a landoló oldalaknak, és bemutatom, hogy milyen értékesítési rendszert kell kiépíteni egy sikeres landoló oldal mögé.

A sikeres landoló oldalak felépítésének titka

A hatékony landoló oldalak titka

Pontról pontra végigvezetlek a jól konvertáló landoló oldalak elemein. Megnézzük, hogyan építsd fel úgy, hogy érzelmekre és logikára is hasson, milyen szövegezést, képeket, és elrendezést használj, hogy valóban ütős legyen az értékesítés.

Konverzió

Konverzió - A méréstől, a tesztelésen át, az optimalizálásig

Elmagyarázom, hogy mi az a konverzió, hogyan mérünk konverziós arányt, és miért fontos ez számodra. Minden – most perverznek tűnő – kifejezést részletesen megmagyarázok, így nem kell attól tartanod, hogy valamit nem fogsz megérteni!

Automatizáció, megvalósító eszközök

Automatizáció, megvalósító eszközök

Amikor mindennel tisztában vagy, megmutatom, hogy mi milyen eszközökkel dolgozunk, és milyen automatizációkat érdemes beállítani annak érdekében, hogy ne legyenek napi szintű adminisztratív teendőid.

Korlátlanul visszanézhető

A "Pénztermelő landoló oldalak titkai" című anyagunk online elérhető, a fizetés után a hozzáférést automatikusan generálja a rendszerünk, a videókat bármikor és bármennyiszer visszanézheted. Hidd el, szükséged lesz rá 😉

[RENDELD MEG] a tanfolyamot

Ragadd meg az alkalmat, és rendeld meg a legátfogóbb elméleti tanfolyamunkat most!

Online tanfolyam nélkül

Meg vagyok elégedve a mostani eredményekkel és egyáltalán nem akarok több profitot!

Lehetséges bukás:

[69.890 Ft - felbecsülhetetlen ]

Online tanfolyam

[37.970 Ft helyett]

24.970 Ft

[BÓNUSZOK] a vásárlásod mellé

9+1 landoló oldal elemzés

Kiválasztottam 10 érdekes landoló oldalt, amit képernyő videóval kielemzek neked. Ha te is olyan ember vagy, aki a példákból tanul a legjobban, akkor ezt a bónuszt imádni fogod. A videó végig tele lesz példákkal és esettanulmányokkal, mellyel mélyíteni tudod a tudásod.

Landoló oldal ellenőrző csekklista

Ezzel a csekklistával megbizonyosodhatsz róla, hogy minden fontos szekció, és tartalmi elem szerepel a landoló oldaladon. És arról is, hogy minden, a háttérben futó, vagy “láthatatlan” elemre gondoltál. Ez a csekklista maximalizálni fogja a hatékonyságodat, és az eredményességedet is!

Ha az értékes bónuszok mellett még mindig vacillálsz valamilyen oknál fogva, itt van egy olyan érv, ami egészen biztosan visszautasíthatatlanná teszi ezt a kurzust számodra!

100% pénz-visszafizetési garancia

Vedd meg az online tanfolyamot, és ha nem azt kapod, amire számítottál, vagy csak valami miatt nem tetszik neked, jelezd nekünk a vásárlásodtól számított 30 napon belül, és visszafizetjük a tanfolyam díját.


Így gyakorlatilag nincs veszíteni valód! Azért merünk ilyen garanciát vállalni, mert biztosak vagyunk benne, hogy attól, amit ezen a tanfolyamon kapni fogsz, eldobod az agyadat! (Abszolút jó értelemben)

[FONTOS!]

Ha kevés a landoló oldalakkal kapcsolatos tapasztalatod, azért lesz hasznos számodra, mert pontosan érteni fogod, hogy tudsz eredményes landoló oldalt felépíteni, hogyan keress pénzt a landoló oldallal és miként maximalizáld a profitodat.

Ha több tapasztalattal rendelkezel, akkor azért lesz érdekes számodra, mert megkapod a legeredményesebb landoló oldalaink stratégiáját és pontosan tudni fogod, hogy hol hagytál eddig pénzt az asztalon.

[GYAKORI] kérdések

Sikeres bankkártyás fizetéssel azonnal küldjük, az általad megadott adatokkal az e-mail címedre.

A sikeres fizetést követően a rendszerünk automatikusan elküldi számodra a hozzáférési instrukciókat.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, e-mailben elérsz minket az iroda@salesoldal.hu címen.

Valószínűleg a spam mappába kerültünk, vagy ha céges e-mailt adtál meg, nem engedi át a levelet a
céges tűzfal.

Írj nekünk e-mailt az iroda@salesoldal.hu címre, és mi segítünk neked.

Fontos, hogy biztonságos küldőnek állíts be minket a levelezésedben, hogy minden fontos
információt megkapj.

Miután megvásároltad a Pénztermelő landoló oldalak titkait, a hozzáférésed korlátlan ideig megmarad. A videókat bármikor meg tudod nézni a zárt, online felületen.

Egy jó landoló oldal pénzt termel neked, egy rossz, pénzt vesz ki a zsebedből. Ha van weboldalad, ha hirdetsz online, akkor ezt a kurzust nem szabad kihagynod, mert olyan tudást kapsz, amit azonnal kamatoztatni tudsz, és ami plusz pénzt fog jelenteni a bankszámládon!

A karbantartás szolgáltatás megrendelése

Az űrlap kitöltésével megrendeled az 1 éves karbantartás szolgáltatásunkat, amelyet 2 munkanapon belül akitválunk.

Hatékony Landoló Oldalak Titkai

Már csak egy lépés választ el attól, hogy tiéd legyen a Hatékony Landoló Oldalak Titkai videó!

Add meg a keresztneved és az e-mail címedet, és azonnali hozzáférést biztosítunk az ingyenes tananyaghoz!