Mi az a csali (vagy opt-in) oldal, és miért van rá szükséged?

Talán már te is találkoztál a csali oldal, opt-in page vagy tripwire page kifejezések egyikével.Ezek azok az oldalak, ahol a látogatótól elkéred az e-mail címét, ezután küldesz neki egy ingyenes PDF-et arról, hogy hogyan lehet leadni magadról 30 nap alatt 5 kg-ot. Olvass tovább, és elmagyarázom részletesen, miért jó csali oldalt használni!
Mi az a csali (vagy opt-in) oldal és miért van rá szükséged?

Miért használj csali oldalt?

Röviden: Azért, hogy adatbázist ÉS bizalmat építs. Minél több ember kéri el a csali (ingyenes) terméked, annál több email címet gyűjtesz az adatbázisodba. Ezekre az email címekre hasznos emaileket küldhetsz, amivel növelheted a bizalmat, építheted a szakértői státuszod, azaz egyre közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy annyira megbízzanak benned, hogy megvásárolják a termékedet.

Fontos, hogy legtöbbször a csali oldalad az első, amivel az érdeklődők találkoznak, így amit itt látnak, meghatározó élmény lesz számukra.

Mi a jó csali termék?

Olyan dolgot válassz, ami a felhasználód számára értékes, hasznos, és releváns a fő termékedhez. Magyarul, ha víztisztító készülékeket árulsz, a csali terméked ne a villanyszerelésről szóljon. Gondolkodhatsz fizikai termékben is, de lássuk be, ezek eljuttatása a feliratkozókhoz sokkal drágább, mint egy online anyag, így én valami olyat javaslok, aminek gyártási és egyéb költsége alacsony.

6 csali termék ötlet:

Készítsd el a csali terméket

Ha megvan, hogy mi lesz a csali terméked, itt az ideje elkészítened! Egy dolgot tarts szem előtt! Bármit is választottál, törekedj arra, hogy a célközönségednek a lehető leghasznosabb legyen. Könnyen lehet, hogy itt találkozik veled először. Képzeld csak el, hogy fog vélekedni rólad, ha valami teljesen hasznavehetetlen dologért kérted el az email címét, ráadásul utána még hírlevelekkel is elárasztod…

Kelleni fog egy csali oldal

Ez az oldal egy mini landoló oldal. Egy konkrét célja van: minél több érdeklődő email címét begyűjteni. Az oldalon ne legyenek menüpontok, semmilyen kifelé mutató link, ne tudjon átkattintani a blogra, stb. Minden megtalálható elemnek azt a célt kell szolgálnia, hogy letöltsék a csalidat.

Először is találj ki egy ütős címet. Jól működnek a “Hogyan…” kezdetű mondatok. Például: Hogyan spórolj havi többezer forintot a rezsiköltségen?

Fogalmazd meg az oldalon azt is, hogy miért lesz jó az érdeklődőknek, ha letöltik a csali termékedet.

Tipp: Hass vizuálisan a látogatóra. Használj bátran ikonokat, nyilakat, képeket, amik vezetik a szemet.

Tervezd meg a csali oldalad lépésről lépésre

Ha szeretnél segítséget kapni abban, hogy mi szerepeljen mindenképp a csali oldalon, ha tudni szeretnéd, hogy mi az, ami BIZTOSAN nem fog működni, és milyen megoldást javaslok a felépítésre, akkor nézz rá a 4+4 órás Pénztermelő Landoló Oldalak Titkai képzésünkre.

Az online kurzus során egy gyakorlat keretén belül tudod megtervezni az első csali oldaladat. Azonban ez csak töredék része a tréningnek, olvasd el a részleteket itt.

Facebook
Legutóbbi
Tanfolyamok

Pénztermelő Landoló Oldalak Titkai

Készíts olyan landoló oldalakat, melyek pénzt termelnek neked online, automata módon!
Kategóriák
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pocket

A karbantartás szolgáltatás megrendelése

Az űrlap kitöltésével megrendeled az 1 éves karbantartás szolgáltatásunkat, amelyet 2 munkanapon belül akitválunk.

Hatékony Landoló Oldalak Titkai

Már csak egy lépés választ el attól, hogy tiéd legyen a Hatékony Landoló Oldalak Titkai videó!

Add meg a keresztneved és az e-mail címedet, és azonnali hozzáférést biztosítunk az ingyenes tananyaghoz!