Mi az a csali (vagy opt-in) oldal, és miért van rá szükséged?

Talán már te is találkoztál a csali oldal, opt-in page vagy tripwire page kifejezések egyikével.Ezek azok az oldalak, ahol a látogatótól elkéred az e-mail címét, ezután küldesz neki egy ingyenes PDF-et arról, hogy hogyan lehet leadni magadról 30 nap alatt 5 kg-ot. Olvass tovább, és elmagyarázom részletesen, miért jó csali oldalt használni!
Mi az a csali (vagy opt-in) oldal és miért van rá szükséged?

Miért használj csali oldalt?

Röviden: Azért, hogy adatbázist építs. Minél több ember kéri el a csali (ingyenes) terméked, annál több email címet gyűjtesz az adatbázisodba. Ezekre az email címekre hasznos emaileket küldhetsz, amivel növelheted a bizalmat, építheted a szakértői státuszod, azaz egyre közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy annyira megbízzanak benned, hogy megvásárolják a termékedet.

Mi a jó csali termék?

Gyakorlatilag bármi, ami a felhasználód számára értékes, hasznos, és releváns a fő termékedhez. Magyarul, ha víztisztító készülékeket árulsz, a csali terméked ne a villanyszerelésről szóljon. Gondolkodhatsz fizikai termékben is, de lássuk be, ezek eljuttatása a feliratkozókhoz sokkal drágább, mint egy online anyag, így én az utóbbit javaslom.

6 csali oldal ötlet:

  • Igényesen összerakott e-book (pl: Otthoni praktikák: fehérebb fogak 2 hét alatt)
  • Csekklista (pl: 20 dolog, ami nélkül nem fog működni a párkapcsolatod)
  • Videó (pl: oktató videó)
  • Esettanulmány egy korábbi munkáddal / ügyfeleddel kapcsolatban
  • Letölthető, azonnal felhasználható anyagok (pl: email sablon)
  • Kinyomtatható dolgok (pl: speciális naptár, otthon elkészíthető társasjáték)

Készítsd el a csali terméket

Ha megvan, hogy mi lesz a csali terméked, itt az ideje elkészítened! Egy dolgot tarts szem előtt! Bármit is választottál, törekedj arra, hogy a célközönségednek a lehető leghasznosabb legyen. Könnyen lehet, hogy itt találkozik veled először. Képzeld csak el, hogy fog vélekedni rólad, ha valami teljesen hasznavehetetlen dologért kérted el az email címét, ráadásul utána még hírlevelekkel is elárasztod…

Kelleni fog egy csali oldal

Ez az oldal egy mini sales oldal. Egy konkrét célja van: minél több érdeklődő email címét begyűjteni. Az oldalon ne legyenek menüpontok, semmilyen kifelé mutató link, ne tudjon átkattintani a blogra. Minden megtalálható elemnek azt a célt kell szolgálnia, hogy letöltsék a csalidat.

Először is találj ki egy ütős címet. Jól működnek a “Hogyan…” kezdetű mondatok. Például: Hogyan spórolj havi többezer forintot a rezsiköltségen?

Fogalmazd meg, miért lesz jó, ha letöltik a csali termékedet. Vizuálisan hass a látogatóra. Használj bátran ikonokat, nyilakat, képeket, amik vezetik a szemet.

Szólj hozzá!

Facebook
Legutóbbi
Tanfolyamok

Pénztermelő Landoló Oldalak Titkai

Készíts olyan landoló oldalakat, melyek pénzt termelnek neked online, automata módon!
Kategóriák
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pocket
Hatékony Landoló Oldalak Titkai

Már csak egy lépés választ el attól, hogy tiéd legyen a Hatékony Landoló Oldalak Titkai videó!

Add meg a keresztneved és az e-mail címedet, és azonnali hozzáférést biztosítunk az ingyenes tananyaghoz!

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ