Ingyenes online előadás

Rugalmas időbeosztás, magas órabér, otthonról

Megmutatjuk, hogyan kezdj virtuális asszisztens karriert. Lehet időd önmagadra és a családodra, miközben magas órabért keresel – nem jutalékos, nem MLM vagy biztosítás és nem kell még egy diploma

Neked szól az online előadás

Kisgyermeket nevelsz

Rugalmas munkaidőt szeretnél és végre újra használni az agyad.

Diákként pénzt keresnél

Jól fizető és értelmes munkát keresel, ami igazodik a tanuláshoz.

Vidékről ingázol

Eleged van a dugókból, alig van időd magadra és a szeretteidre.

Ismerős a probléma ?

Részmunkaidő esélytelen

Ha nem töltöd az egész napodat az irodában, nem kellesz a cégeknek. Itthon egész egyszerűen nem divat a 4 órás alkalmazás. Inkább szétdobják a “félmunkát” a meglévő kollégák között.

Napi ingázás

A legközelebbi értelmes állás gyakran háromnegyed óra oda és ugyanennyi vissza. Ücsörgés a forgalomban, rohanó idióták - szerencsésnek érzed magad, amikor egyáltalán hazaérsz.

Nincs énidő

Reggel rohanás, szürke taposómalom az irodában, hajtás haza, ahol vár még egy kis házimunka. A családdal leginkább Messengeren beszélgetsz és virtuális öleléseket küldesz. Hobbikról, szabadidőről nem is hallottál.

MLM, biztosítás

Távmunkával, jövedelem kiegészítéssel, rugalmas munkaidővel kecsegtető hirdetések nagy része még mindig MLM vagy biztosítós toborzás. Egyszer majd pénzt is keresel vele. Ez minden, csak nem stabil kiegészítés.

Megoldást mutatunk az online előadáson

A virtuális asszisztens karrier előnyei

Rugalmas időbeosztás

Ingázás helyett letudnád a munkát már kora reggel? Esetleg este van csúcson a kreativitásod? Szeretnél két-három órát a nap közepén? Ez mostantól csak rajtad állhat.

Magas óradíj

Egy kezdő asszisztens vagy irodai gyakornok néhány hónap alatt megduplázhatja a bevételét. Mindezt úgy, hogy csak a valóban munkával töltött időben kell a laptop előtt ülni.

Otthonról dolgozhatsz

Felejtsd el a dugót és az ingázást, ebédelj kényelemben otthon, intézd el az apróbb teendőket napközben… Alulértékelt előnyként pedig a saját mosdód használhatod.

Bizonyított rendszer

Több, mint 300-an végezték el a képzéseinket és a legjobbak közül tucatnyian csatlakoztak hozzánk az utóbbi 3 évben. Lépésről lépésre megmutatjuk, milyen egyszerűen csinálhatod Te is.

Piacképes

A legtöbb feltörekvő vállalkozás már rutinszerűen szervez ki asszisztensi feladatokat. A legnagyobb robbanás azonban még előttünk áll. A járványhelyzet széles körben keresetté tette a hatékony távmunkát.

Anyaként is összhangban

Újra használni akarod az agyad, de nem tudsz és nem is akarsz lemondani a gyermekeddel töltött időről. Megmutatjuk, hogyan hozhatod egyensúlyba a stabil pénzkeresetet a családoddal.

Mi az a virtuális asszisztens ?

A virtuális asszisztens (VA) röviden olyan szakember, aki távolból segíti a vállalkozások munkáját. A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek és érdeklődési körüknek megfelelően. Egy virtuális marketing asszisztens elláthat például tartalomkészítő, szövegíró, kutatásokhoz kapcsolódó vagy akár technikai háttérfeladatokat is.

A virtuális asszisztens nem titkárnő. Saját maga által jól körülhatárolt feladatokat végez a vállalkozás megbízása alapján. Általában alvállalkozóként szerződik, dolgozhat óradíjban vagy projekt alapon, előre meghatározott feladatokra vagy időkeretben.

Ilyen virtuális asszisztenseket képezünk, akik rugalmas munkaidőben, otthonról, általuk meghatározott mennyiségű munkát végezhetnek magas óradíjért. A legfontosabb készségek már egy hónap alatt megtanulhatóak.

Képzésünk korábbi résztvevői mondták

Megnyugtató válaszokat hozunk a félelmetes kérdésekre

Honnan lesznek ügyfeleim?
Hogyan kell adózni egyszerűen?
Hogyan osszam be az időmet?
Honnan lesz elég energiám minderre?
Stabil bevételem lehet már az elejétől?
Annyit vállalhatok, amennyit most elbírok?

Kik vagyunk és miért tudunk segíteni?

Várhegyi Orsi

Nem akartam utálni a hétfőket, mégis már minden vasárnap görcsben volt a gyomrom. Motiválatlan voltam. Próbáltam új ötletekkel, ambíciókkal haladni előre, de újra és újra letörték a szárnyaim.

Ehhez jött még reggelente a dugóban ücsörgés, rohanás haza és – ha még nem sötétedett ránk teljesen – némi házimunkaEgyáltalán nem éreztem, hogy megbecsülnek vagy, hogy lenne időm magamra és a szeretteimre.

Most virtuális asszisztensként feleannyi idő alatt végzek a dolgaimmal, mint az irodában. Ráadásul otthonról dolgozhatok – akkor, amikor nekem a leginkább alkalmas. Egy csomó időm felszabadult és hatékonyabb vagyok.

A legviccesebb pedig, hogy már három hónap után kétszer annyi pénzt kerestem, mint főiskolát végzett marketing asszisztensként.

Ezért is vagyok elképesztően boldog, hogy több, mint 1500 hallgatónak segítettünk már az előadásainkon.

Várhegyi Tamás

10 éve foglalkozom online marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel. Ez idő alatt több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön is.

Írtam 3 könyvet, sikeresen adtam el online szinte mindent – tanácsadást, tréninget, tőzsde szoftvert, marketing szolgáltatásokat.

Orsival együtt indítottuk el a Smart Angel virtuális marketing asszisztens szolgáltatásokat kínáló cégünket. Több, mint 300 útkeresőnek segítettünk már, hogy rugalmas munkaidőben, otthonról dolgozhasson, kiszámítható és magas óradíjért. A legjobbakkal mi magunk is együttműködünk.

Büszke vagyok rá, hogy mindezek alatt végig megőriztem saját, szabad életmódomat. Lehettem bárhol és csinálhattam bármit.

Ezt a filozófiát adom át ügyfeleimnek és tanfolyamaink résztvevőinek egyaránt.

Mi fog történni az online előadáson?

18:00-18:20 - Történetem - Várhegyi Orsolya

Orsi megosztja Veled saját történetét. Megtudhatod, milyen nehézségekre lehet megoldás a virtuális asszisztens karrier, mik lehetnek a kihívások útközben (és hogyan lehet őket megoldani). Nem utolsó sorban pedig azt, hogy milyen előnyökkel jár ez az életforma és mennyit lehet keresni vele.

18:00-18:20 - Történetem - Várhegyi Orsolya

Tamás elmondja Neked, hogyan segítette Orsi elindulását. Itt 5 egyszerű lépésben meghallgathatod, mi volt a siker titka – és mik azok a hibák, amiket mi elkövettünk, Te pedig tanulhatsz belőlük.

18:40-19:00 - Hogy tudsz velünk belevágni - Orsi és Tamás

Végül pedig megoldást kínálunk Neked az elinduláshoz. Több, mint 300 útkeresőt pártfogoltunk már az indulásban. Megmutatjuk, hogyan tudunk Téged is segíteni jogi és adózási kérdésekben, tanulásban – és ügyfelek szerzésében.

nap
óra
perc
mp.

Az előadás időpontja:

2021. 08. 26. (csütörtök), 18 óra

JELENTKEZZ MOST,
mindössze az email címed megadásával.

nap
óra
perc
mp.

Az előadás időpontja:

2021. 08. 26. (csütörtök), 18 óra

JELENTKEZZ MOST,
mindössze az email címed megadásával.

Hogyan tudsz regisztrálni ?

Kattints a gombra

(nem harap 🙂 )

Add meg az email címed

(vigyázunk az adataidra)

Küldjük a linket

ahol kapcsolódhatsz az előadáshoz

Kapcsolat

A karbantartás szolgáltatás megrendelése

Az űrlap kitöltésével megrendeled az 1 éves karbantartás szolgáltatásunkat, amelyet 2 munkanapon belül akitválunk.

Hatékony Landoló Oldalak Titkai

Már csak egy lépés választ el attól, hogy tiéd legyen a Hatékony Landoló Oldalak Titkai videó!

Add meg a keresztneved és az e-mail címedet, és azonnali hozzáférést biztosítunk az ingyenes tananyaghoz!